Želite nastaviti vstopno stran za Podjetja kot privzeto vstopno stran?

Smo tam, kjer ste vi

Tu je naš dom. Tu so naše družine, prijatelji, sodelavci, sosedje, športniki, za katere navijamo, gostitelji, ki vedo, kakšno kavo imamo najraje … Vse to je naš dom in vanj srčno verjamemo. Ker smo tam, kjer ste vi, poznamo vaš potencial in razumemo vašo predanost – tudi takrat, ko je ne razume nihče drug. Saj tam, kjer drugi vidijo zgolj točko na zemljevidu, mi vidimo regijo, polno priložnosti.

In verjamemo, da si zaslužite vsako od njih.

     

Poslovanje NLB Skupine

NLB Skupina je v letu 2023 ustvarila 550,7 milijonov evrov dobička po obdavčitvi,  obenem pa nadaljevala z odgovornim ravnanjem ter z dobro pretehtanim strateškim načrtovanjem in s svojimi poslovnimi odločitvami postavila temelje za stabilno, v rast usmerjeno in vzdržno dobičkonosno poslovanje tudi v prihodnje. Poleg tega je z donacijami in sponzorstvi podpirala humanitarne, zdravstvene, kulturne, športne in druge podjeme v družbi, s čimer še naprej ustvarja boljše sledi in prispeva k izboljšanju kakovosti življenja v naši domači regiji.   

Dobiček po davkih v mio EUR

Čisti dobiček lastnikov obvladujoče banke  

Trajnost v NLB Skupini 

Pomemben del našega poslanstva – poleg tega, da s predanostjo, znanjem in našimi inovativnimi rešitvami skrbimo za svoje stranke – je tudi ustvarjanje boljšega življenja in boljše prihodnosti za celotno regijo. Saj za nas ta regija ni le točka na zemljevidu – tu smo doma. Zato smo stopili na pot intenzivnega vključevanja trajnosti v svoje bančno poslovanje. V najširšem pomenu tako trajnost razumemo kot naše delovanje, ki razume potrebe sedanjih generacij in hkrati ohranja priložnosti za prihodnje generacije.       

Sporočila za javnost o NLB Skupini

24. apr 2024
V novozgrajeni stanovanjsko poslovni stolpnici Spektra v ljubljanski Šiški (Celovška cesta 178) se 6. maja 2024 odpira nova NLB poslovalnica. Poleg poslovalnice bo nameščen tudi nov bankomat.
18. apr 2024
Z današnjo posaditvijo lipe ob Čebelarskem centru Slovenije na Brdu pri Lukovici sta NLB in Čebelarska zveza Slovenije simbolno pričeli dvoletno partnerstvo.
11. apr 2024
Leto 2023 je bilo za NLB Skupino resnično še eno leto, ki si ga bomo zapomnili – leto, v katerem je Skupina dosegla občudovanja vredne rezultate, hkrati pa še naprej delovala odgovorno ter s svojim strateškim fokusom in poslovnimi

Prijava na e-sporočila

Prejmite ugodne ponudbe, novosti in nasvete v vaš e-poštni nabiralnik.